Social Hippo gaat naar Nederland

< Overzicht

Leuk nieuws: wij breiden uit! Niet zomaar zelfs, want we gaan meteen de grens over. We waren al sinds april vorig jaar actief in Nederland en ondertussen hebben we al de socials van heel wat Nederlandse klanten gepimpt. Een succesverhaal, waardoor we nu ook met trots kunnen aankondigen: wij krijgen er een tweede vestiging bij… in Amsterdam!

Previously on Social Hippo…

We mogen dan wel to the point zijn (lees: een échte must op social media), maar deze keer nemen we jullie snel nog even terug mee naar waar het allemaal begon voor ons bedrijf.

Op 27 januari 2020 gingen we officieel online met Social Hippo. Toen nog in een kleine home office in Brugge. Zoals elke start-up hadden we ups & downs, maar gelukkig konden we al snel de vruchten plukken van de overheersende hoogtes. Ons klantenbestand begon te groeien, de omzet ook en al snel volgde er een eerste werknemer.

Hier staan we dan: 2 jaar en 7 maanden, 6 werknemers, heel wat klanten en een nieuwe werklocatie later. Klaar om aan het nieuwe hoofdstuk in ons Social Hippo verhaal te beginnen: de opening van onze tweede vestiging in Nederland!

Hey, Nederland!

Op 27 april 2021 (precies 1 jaar en 3 maanden na de oprichting van Social Hippo), kwamen we al meteen met groot nieuws op de proppen. Ons uniek concept sloeg aan in België, dus waarom niet uitbreiden naar Nederland? Vanaf dat moment introduceerden we ook www.socialhippo.nl op het wereldwijde web: voor bedrijven en ondernemers in Nederland die graag hun social media wilden laten beheren door experts. Het werd al meteen duidelijk dat ook onze noorderburen onze hulp écht konden gebruiken, want ons aantal Nederlandse klanten groeide aan een sneller tempo dan we ooit hadden verwacht. Op een bepaald moment hadden we zelfs meer klanten uit Nederland dan uit België! Misschien ook wel logisch, aangezien Nederland toch nog een stuk groter is dan ons landje, maar toch… de vraag was enorm. We konden soms amper bijbenen, dus een logische verdere stap was dan ook om nieuwe werknemers in dienst nemen en zo elk bedrijf te kunnen voorzien van de geweldige service die ze verdienen.

Let’s go with the flow

We’re never not growing and we’re never not improving. We zoeken steeds naar opportuniteiten om verder te gaan in ons Social Hippo verhaal, omdat het té goed en te uniek is om niet op verder te bouwen.

Als social media bureau worden we vaak gelinkt aan alles wat digitaal is. We kregen ook steeds vaker vraag naar andere services. Dus, daar hebben we op ingespeeld. Op 17 maart 2022 hebben we onze nieuwe concepten gelanceerd: Mailing Hippo, Blogging Hippo en Searching Hippo.

Vanaf dat moment konden ondernemers ook bij ons terecht voor het opmaken en versturen van nieuwsbrieven, het schrijven en publiceren van blogposts én het opzetten en opvolgen van Google campagnes. Logisch gevolg: er kwamen opnieuw meer werknemers bij om dit te kunnen bolwerken!

Ondertussen bleef ons aantal Nederlandse klanten ook steeds meer en meer groeien. Ons succes in Nederland was té groot om hier niet in verder te gaan. Daarom begonnen we met het uitbouwen van een tweede vestiging in the one and only A’dam!

Let’s partner up

Op een onverwacht moment kwamen we in contact met Tom Maarsman en Klaas Kornelis De Boer, de oprichters van AstutoLab: een innovatief, zakelijk lab in Amsterdam. Zij waren onder de indruk van Social Hippo en ons concept en in samenwerking met hen, lukte het ons dan ook om onze nieuwe tweede vestiging op een erg korte termijn te kunnen realiseren.

We zijn heel enthousiast over deze samenwerking, want innovatie en social media gaan volgens ons hand in hand.

A'DAM Toren'

De locatie van onze tweede vestiging? Nergens minder dan in de A’DAM Toren op het Overhoeksplein in Amsterdam-Noord. Heel wat grote bedrijven hebben er een vestiging en we zijn ontzettend trots dat ook wij er nu een vast plaatsje hebben met Social Hippo.

Enkele leuke weetjes over onze nieuwe toplocatie: het gebouw is maar liefst 80 meter hoog, steekt met 22 verdiepingen ver boven alles en iedereen uit en er zijn zelfs bars, restaurants en een gym in te vinden. The best part? Het spectaculaire uitzicht over het prachtige Amsterdam.

The future is ours

We zijn excited, want onze toekomst met Social Hippo ziet er rooskleurig uit. We kijken er ongelofelijk hard naar uit om ons bedrijf verder uit te bouwen over de grens, maar ook om al onze huidige én toekomstige Nederlandse klanten nog beter van dienst te kunnen zijn vanuit onze nieuwe toplocatie.

Conclusie

We zijn heel erg dankbaar voor alles wat we al hebben kunnen verwezenlijken met Social Hippo, de groei die we al hebben mogen doormaken, de fantastische klanten en de vele positieve reacties. Uiteraard zou dit allemaal ook niet mogelijk geweest zijn zonder ons geweldig team, dus ook zij verdienen zeker een shoutout.

We kijken uit naar onze toekomst met Social Hippo en de vele dingen die we ongetwijfeld nog zullen realiseren. Dat laatste volgt misschien wel sneller dan je zou denken… Wat we nog van plan zijn? Volg onze socials en stay tuned, want binnenkort hebben we met nog meer groot nieuws om met jullie te delen!
Tags
#socialhippo, #socialmediamanager, #socialmediabeheer, #socialmediatips, #socialmediasucces, #amsterdam, #amsterdamtower, #socialhippogoesnl, #nederland, #nieuwevestiging, #adamtower, #socialmediabureau